« Inici | 1er sopar del club » | Comencem!! » | Una vez al mes no me ves »

1er Menú - Eloi & Andrés

Sense Tema - Menú de benvinguda


Primer
Papas rellenas
Segon
Bacalao al pil-pil


no vam tenir postres



Els plats no van tenir gaire secret, pensavem que haviem de començar amb una cosa senzilla però que ens enganxes a l'associació gastronòmica.


Les patates farcides van ser fàcils; Només haviem de fer bullir les patates i desprès buidar-les. Per altra banda sofregiem xampiñons i li possem nata que la feiem reduit. Un cop reduit passavem tot per la turmix i ho barrejavem amb la patata extreta. Amb això es tornaven a farcir les patates que es decoraven amb una gamba.

Per fer el bacallà ( primer s'ha de desalar molt i molt be). Es possa a una paella ( millor de fang) abundant oli i es sofregeixen alls i una guindilla. Es retiren els alls i les guindilles i es possa el bacallà per la part de la pell. Es deixa cinc minuts a foc lent i es retira la paella del foc ( el bacallà es queda allà dins per així que tregui tota la gelatina que té.) Passat 10 minuts es retira el bacalla i l'oli es posa en un altre bol. Tornes a possar la paella al foc amb una mica d'oli que has apartat i amb l'ajuda d'un colador vas lligant l'oli, quant estigui lligat li afegeixes una mica mes i tornes a lligar-lo i així fins acabar tot l'oli. Quan ja tinguis el Pil Pil tornes a possar el bacallà per a que s'acabi de fer i el serveixes amb les llamines d'oli com a decoració.

Es fàcil de fer, pero el plat s'espatlla si el bacallà no està ben desalat.

I fins aqui el menú de la primera trobada.

salut,


Vam passar una bona nit, una molt bona nit de cuina

Etiquetes de comentaris: , , ,

Hola! avera si els cuiners posen "el com es va fer" i les postres que ja no m'enrecordo.
Aprofito per dir que va ser un dia molt maco i que només va fallar que el bacallà estava massa salat. De les papas m'enrecordo que les que tenien bastant relleno estaven moooolt bones.

Petons!

Publica un comentari a l'entrada