1er Menú - Eloi & Andrés
Sense Tema - Menú de benvinguda
Primer
Papas rellenas
Segon
Bacalao al pil-pil
no vam tenir postres
Els plats no van tenir gaire secret, pensavem que haviem de començar amb una cosa senzilla però que ens enganxes a l'associació gastronòmica.
Les patates farcides van ser fàcils; Només haviem de fer bullir les patates i desprès buidar-les. Per altra banda sofregiem xampiñons i li possem nata que la feiem reduit. Un cop reduit passavem tot per la turmix i ho barrejavem amb la patata extreta. Amb això es tornaven a farcir les patates que es decoraven amb una gamba.
Per fer el bacallà ( primer s'ha de desalar molt i molt be). Es possa a una paella ( millor de fang) abundant oli i es sofregeixen alls i una guindilla. Es retiren els alls i les guindilles i es possa el bacallà per la part de la pell. Es deixa cinc minuts a foc lent i es retira la paella del foc ( el bacallà es queda allà dins per així que tregui tota la gelatina que té.) Passat 10 minuts es retira el bacalla i l'oli es posa en un altre bol. Tornes a possar la paella al foc amb una mica d'oli que has apartat i amb l'ajuda d'un colador vas lligant l'oli, quant estigui lligat li afegeixes una mica mes i tornes a lligar-lo i així fins acabar tot l'oli. Quan ja tinguis el Pil Pil tornes a possar el bacallà per a que s'acabi de fer i el serveixes amb les llamines d'oli com a decoració.
Es fàcil de fer, pero el plat s'espatlla si el bacallà no està ben desalat.
I fins aqui el menú de la primera trobada.
salut,
Vam passar una bona nit, una molt bona nit de cuina
Hola! avera si els cuiners posen "el com es va fer" i les postres que ja no m'enrecordo.
Aprofito per dir que va ser un dia molt maco i que només va fallar que el bacallà estava massa salat. De les papas m'enrecordo que les que tenien bastant relleno estaven moooolt bones.
Petons!
Escrit per
Unknown |
16 de febrer del 2008, a les 14:18